Julebrev 2021

Kære alle grundejere i Pramdragerparken

 

Vi håber, I alle har haft et godt år trods Corona. Pramdragerparken er i den forbindelse et godt sted at være, da vi har god plads og masser af frisk luft.

Den bestyrelse, der blev valgt i april, er ved at være på plads og i gang med arbejdet. Vores kontakt oplysninger kan I finde på hjemmesiden.

 

I 2021 har vi haft to arbejdsdage arrangeret af vej- og stiudvalget. Til den sidste var vi næsten 25 deltagere, så der blev gjort meget og spist en masse pølser. Vi kan klappe hinanden på skulderen og sige tak for hjælpen. Det er dejligt at være mange, så kan vi få noget fra hånden.

 

Der har på privat initiativ været et hyggearrangement og et julemarked, hvor alle var inviteret. Tak til dem, der vil bruge tid til vores alles bedste og fornøjelse.

 

Den hjertestarter, der blev besluttet på generalforsamlingen i foråret, er blevet sat op, og den bliver tilsluttet omkring jul, men vi ved endnu ikke præcist hvornår. Den står på venstre hånd i det store regulære kryds ved pp 114.

 

Generalforsamlingen 2022 finder sted i slutningen af april (præcis dato følger) og i løbet af året vil der være to arbejdsdage. Lørdag d. 2. april og lørdag d. 15. oktober klokken 9.00-13.00.

 

I ønskes alle en glædelig jul.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.