Brev til grundejerne

Kære grundejer

Vi har på sidste bestyrelsesmøde drøftet, hvordan rabatterne langs vores fællesveje skal holdes.

Til orientering har vi besluttet, at der skal være en græsrabat på 60 cm i bredden, som skal slås med jævne mellemrum, så græsset ikke bliver for højt. Desuden skal der være en frihøjde over vejen på 4,2 meter.

Ifølge brandmyndighederne er det forbudt at tænde bål på bålpladsen uden tilladelse fra kommunen. Derfor er det kun når bestyrelsen åbner bommen i forbindelse med Skt. Hans man kan smide gren- og haveaffald på bålpladsen. Resten af året må man benytte genbrugspladserne.

I løbet af efteråret kommer der to arbejdsdage. Her vil det være muligt at spørge vej- og stiudvalget om hjælp, hvis man ikke selv magter at passe sine rabatter.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.