Arbejdsdag og Sct. Hans Aften 2019

Arbejdsdag lørdag den 22. juni

Vi mødes ved traktorskuret, hvor der er morgenkaffe kl. 9. Der skal klippes grene langs stierne og bekæmpes Glansbladet hæg. Så medbring gerne høgenæb og sav. Ligeledes bliver der brug for trillebør så grenaffald kan blive kørt til bålpladsen. Der vil også være lettere vedligehold eks. maling af bord bænke, så alle kan deltage. Vi slutter af med at få en grillpølse på pladsen. Håber vi ses.

Lørdag den 15. juni åbner vi bommen til bålpladsen, så alle kan komme af med grenaffald inden Sct. Hans. ( KUN GRENAFFALD )

Sct. Hans bål lørdag den 29. juni

Sct. Hans festen starter kl. 19, hvor grillen er varmet op. Foreningen er som vanligt vært med grillpølser og kaffe. Øl og vand og vin kan købes. Husk at medbringe havestole. Vi ses til nogle hyggelige timer sammen. Båltaler – bestyrelsen arbejder på sagen.

Bålet tændes kl. 21.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.