40 års jubilæumsfest i Pramdragerparken

Næste år har grundejerforeningen 40 års jubilæum.

På årets generalforsamling blev der nedsat et lille udvalg der fik til opgave at arrangere en fest i den anledning.

Udvalget har nu planlagt følgende:

Festen afholdes i telt lørdag den 8. juni i Pramdragerparken med start kl. 1800.


Det er udvalgets hensigt at skabe en rigtig festlig aften med lækker mad og god underholdning. Vi forventer at prisen pr. person bliver max. 100kr.

Udstilling
I forbindelse med jubilæet vil vi lave en lille udstilling der viser starten på Pramdragerparken, gerne med oplysninger om det landbrug der var her før, udstykningsplanerne, de første sommerhuse mm. Så hvis der er nogle der ligger inde med gamle fotos, kort og andre spændende ting der fortæller områdets historie, vil vi gerne låne eller høre herom.

Forhåndstilmelding
For at vide, hvor stort et telt vi skal leje, vil vi bede om en forhåndstilmeldelse allerede nu. Tilmeldelsen er naturligvis ikke bindende. Vi forventer endelig tilmeldelse med betaling i forbindelse med den årlige generalforsamling til foråret.

Forhånds tilmeldelse sker ved at returnere denne mail med oplysning om navn, husnummer i Pramdragerparken, og antal personer. Man kan naturligvis også kontakte en fra festudvalget med disse oplysninger. Forhåndstilmelding inden 1. november.

Med venlig hilsen festudvalget

Birgit Pedersen, PP 58
Finn Nordby, PP 29
Kirsten Wagner, PP 50
Helen Sørensen, PP 21
Bent Jensen, PP 130
Mogens Rasmussen, PP 84

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.